Україна – вільна держава! Вітаємо з Днем Незалежності України!

thumbnail_ava
Найважливіше свято нашої держави – День Незалежності України. Цей день – символ неділимості та недоторканності українських земель.

Багато українців народилися вже за незалежної країни, а тому сприймали це як данність, але, нажаль, виявилося, що за справжню свободу потрібно боротися. Тому, сьогодні, нам доводиться захищати своє право вільно жити на власній землі на полі бою.

Майбутнє України, примноження її здобутків, зміцнення державності залежить від нашої націленості на боротьбу, патріотизму та наполегливої праці. Завдяки нашій щирій і постійній підтримці одне одного, згуртованості та увазі до ближнього нашу країну чекає неодмінна перемога та подальший розквіт!

У цьому році, до Дня Незалежності України, працівники бібліотеки Університету Ушинського пропонують ознайомитись з книгою із фонду цінної та рідкісної літератури – «Богдан Хмельницький» за авторством М. Костомарова (1859 р.). Це перша спроба в українській історіографії висвітлити військову і державно-політичну діяльність гетьмана Б. Хмельницького. У творі втілено історичну концепцію автора, складовою якої є ідея незалежності України.

Вітаємо усіх українців з головним святом! Україна – самостійна, вільна, неподільна держава і буде такою завжди. Наша сила – у нашій єдності, тож поки ми разом – нас не зламає жоден ворог.

Вічна пам’ять усім, хто віддав життя за Україну!

Щира подяка усім нашим захисникам та захисницям! Слава Україні!














 

Контакти


Aдреса:
вул. Старопортофранківська, 36
м. Одеса, 65020
20 каб - інформаційно-бібліографічний відділ
3 каб - відділ комплектування та обробки літератури

© 2011-2024 Бібліотека Університету Ушинського

Пошук в моб меню