Медичні ресурси ELSEVIER

ava
Для підтримки медичної спільноти України в умовах війни розв’язаної РФ, компанія Elsevier відкрила безкоштовний доступ до медичних освітніх платформ ClinicalKeyComplete Anatomy та Osmosis.

ClinicalKey – база даних, що містить провідні повнотекстові довідники і журнали, інформацію про ліки, відеоматеріали, практичні рекомендації тощо.

Complete Anatomy – найдосконаліша в світі платформа 3D анатомії, що застосовується фахівцями зі всього світу для вивчення складних анатомічних структур.

Osmosis – медична освітня платформа для студентів-медиків, лікарів та осіб, які доглядають за пацієнтами. Бібліотека складається з понад 2 тисяч відео з патології, фізіології, фармакології та клінічної практики.

Для доступу до ресурсів необхідно подати запити:

  1. Щоб підключитися до ClinicalKeyПодайте запит на доступ(заповнити онлайн-форму).

Після заповнення форми на електронну адресу надійде лист із індентифікаром і паролем, далі необхідно ввести персональні дані. Звертаємо увагу, якщо вже є обліковий запис Elsevier (ClinicalKey, ScienceDirect, Scopus), необхідно ввести його логін та пароль, у разі, якщо не має облікового запису Elsevier, необхідно зареєструватися.

  1. Щоб підключитися до Complete Anatomy – ознайомтеся та виконайте дії, які подані в інструкції (обирайте потрібну вкладку).
  2. Щоб підключитися до Osmosis – ознайомтеся та виконайте дії, які подані в інструкції (обирайте потрібну вкладку).

Для зручного доступу українських студентів-медиків, лікарів і медичних працівників до ClinicalKey, Complete Anatomy та Osmosis створено україномовний розділ на платформі Elsevier «Медична підтримка України», в якому міститься інформація про зазначені бази даних та інструкції щодо отримання доступу.













 

Контактна інформація


Aдреса:

вул. Старопортофранківська, 36, м. Одеса, 65020

Матеріали для репозитарія: dspace@pdpu.edu.ua

Платні послуги; Консультації щодо Авторського права та з питань наукометрії: library@pdpu.edu.ua

Визначення індексів УДК та авторського знаку: library.obrabotka@pdpu.edu.ua

Кожен останній четвер місяця – санітарний день!

© 2011-2024 Бібліотека Університету Ушинського

Пошук в моб меню