Одесі – 228 років!

image01
Яскраве та неповторне, пристрасне і жагуче, жартівливе й гостинне, багатонаціональне та толерантне, і все це наше улюблене місто – Одеса, яке 2-го вересня святкує свою 228-му річницю.

Поки в нашій країні триває війна, одесити разом з іншими українцями стали на захист своєї батьківщіни. Наше улюблене місто стало міцним тилом півдня України. Тепер Одеса – це гуманітарний хаб, основний порт для вивозу збіжжя за кордон й місто-помічник, у якому приймають біженців прифронтових та окупованих територій.

Працівники бібліотеки Унівеситету Ушинського щиро вітають усіх з Днем міста! Бажаємо всім нам добра і миру, щоб прагнення, сили і надії допомагали розвиватися й процвітати нашій рідній Одесі. Це свято особливе для кожного одесита, тож сподіваємося, що і гості міста проникнуться до нього любов’ю.

На честь цього чудового свята, ми хочемо продемонструвати відеоогляд книги з фонду нашої бібліотеки: «История и легенды одесского Пассажа» (Одеса, 2020) за авторством Євгена Волокіна та Олега Губаря. Бажаємо вам цікавого перегляду.













 

Контакти


Aдреса:
вул. Старопортофранківська, 36
м. Одеса, 65020
20 каб - інформаційно-бібліографічний відділ
3 каб - відділ комплектування та обробки літератури

© 2011-2024 Бібліотека Університету Ушинського

Пошук в моб меню