Всесвітній день доброти

Всесвітній день доброти – міжнародне свято, яке почали відзначати з 1998 року з метою поширення доброти у всьому світі і щорічно відзначається 13 листопада в межах Всесвітнього руху за доброту. У цей день обійміть близьких вам людей та підтримайте один одного.
Найпоширеніші питання про Всесвітній день доброти:


1. Яка мета Всесвітнього дня доброти?
Мета Всесвітнього дня доброти – висвітлення добрих справ, зосередження на позитиві, що пов'язує нас не тільки фізично, але й духовно.


2. Як розпочався Всесвітній день доброти?
Всесвітній день доброти розпочався після утворення Всесвітнього руху доброти. Саме учасникам цього руху належала ідея створити день, який допоміг би підвищити людську обізнаність про важливість доброти як об’єднувальної сили.


3. Яке походження слова «доброта»?
Слово «доброта» бере свої коріння в давньоанглійському слові «kyndnes», яке, у свою чергу, походить від середньоанглійського слова «kindenes», що означає «ввічливість».


Перелік заходів, які ви можете зробити у Всесвітній день доброти:
Зробіть три випадкові добрі вчинки. Це можуть бути компліменти, посмішка незнайомцю, притримайте двері у громадському місці, поступіться місцем в автобусі. Виконавши щонайменше три добрі справи, ви наповнитесь позитивною енергією і щира подяка не змусить вас чекати!
Подаруйте «додаткові» міцні обійми. Доброта – це також і фізичний взаємозв’язок, тому не полінуйтеся обійняти близьку людину чи друга довше, ніж робите це зазвичай.


Напишіть поему любові до себе та прочитайте вголос. Ви також повинні виявити доброту по відношенню до себе, тому напишіть невеличкий текст або вірш про свої позитивні якості та ніколи не забувайте про них!

 

 

13. 11. 2020













 

Контакти


Aдреса:
вул. Старопортофранківська, 36
м. Одеса, 65020
20 каб - інформаційно-бібліографічний відділ
3 каб - відділ комплектування та обробки літератури

© 2011-2024 Бібліотека Університету Ушинського

Пошук в моб меню