Шановні педагоги України!

1
Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем працівників освіти! У цей важливий день, вислоюємо глибоку повагу та подяку за вашу невтомну працю, відданість і силу духу. 

Цей рік, як і попередній, став для нашої країни випробуванням на міцність. В умовах війни ви продовжуєте виконувати свою важливу місію – навчаєте та виховуваєте нові покоління, підтримуєте дух дітей та молоді, даруєте їм віру в краще майбутнє. Ваше терпіння, стійкість і готовність адаптуватися до складних умов, коли часто доводиться працювати в укриттях або онлайн, є прикладом незламності для всієї нації. 

Ваша праця – це не навчання за програмами, ви вкладаєте в серця молоді любов до рідної землі, національну свідомість та гідність. Ви формуєте грунт, на якому виросте освідчена нація! Ви – ті, хто допомагає формувати світогляд і мрії дітей, які завтра будуватимуть вільну та квітучу Україну. 

Бібліотекарі Університету Ушинського хочуть побажати усім учителям нашої держави – міцного здоров’я, миру, натхнення і подальшого професійного розвитку. Хай у вашій педагогічній діяльності завжди буде місце для радості від досягнень учнів, а ваші зусилля неодмінно принесуть вагомі плоди. 

До уваги користувачів ми представляємо цікавий екземпляр книги з фонду ЦРЛ «ДЂтская литература» з серії видань «Педагогіческая академія †очеркахЂ и монографияхЂ. Воспитаніе †семье и школіЂ» 1909 р. 

 

Зі святом вас, шановні вчителі! Слава Україні! 













 

Контактна інформація


Aдреса:

вул. Старопортофранківська, 36, м. Одеса, 65020

Матеріали для репозитарія: dspace@pdpu.edu.ua

Платні послуги; Консультації щодо Авторського права та з питань наукометрії: library@pdpu.edu.ua

Визначення індексів УДК та авторського знаку: library.obrabotka@pdpu.edu.ua

Кожен останній четвер місяця – санітарний день!

© 2011-2024 Бібліотека Університету Ушинського

Пошук в моб меню