Подорож бібліотекою Університету Ушинського

2
Завершився ще один навчальний рік і ось настала пора літніх таборів та цікавих екскурсій.

21 червня 2024 року до бібліотеки Університету Ушинського завітали учні 1-4 х класів Одеської початкової школи «Острівець» у супроводі вчителів : Прачук Галини Андріївни, класного керівника 1 класу, Крамарь Олени Олександрівни, класного керівника 2 класу, Лебедєвої Вікторії Вікторівни, класного керівника 4 класу і Клименко Богдана, вчителя англійської мови.

Діти прослухали невеличку ознайомчу лекцію від бібліотекарки Наталії Гончаренко та дізналися про абонемент, читальну залу, музей бібліотеки та про обслуговування читачів.

Наші гості, маленькі та допитливі школярі, поблукали лабіринтами книгосховищ, від яких були в захваті. А потім відвідали експозицію фонду рідкісних видань, де їм розповіли про роль та значення книг у житті людства, ознайомили з колекцією рідкісних та цінних видань і розповіли невеличку історію про книгодрукарну справу. Пані Наталія провела маленькі квести : «Знайди найстарішу книгу бібліотеки», «А де живе буквар?». Діти були в захваті, до речі, і викладачі теж не стали осторонь та прийняли участь у міні-квестах. Згодом гості були запрошені у читальну залу на майстер-клас «Реанімації книги». Зусиллями діточок та вчителів було відремонтовано 16 книжок з фонду бібліотеки.

Для дітей час промайнув непомітно, цікаво і дуже корисно! І нехай, це було тільки перше знайомство з бібліотекою та захід пройшов у теплій, дружній атмосфері. Закінчилась екскурсія, квести та заняття побажанням бібліотекарів : «Завітайте до нас ще, любі дітки! Ми завжди раді вас зустріти в наших стінах».














 

Контактна інформація


Aдреса:

вул. Старопортофранківська, 36, м. Одеса, 65020

Матеріали для репозитарія: dspace@pdpu.edu.ua

Платні послуги; Консультації щодо Авторського права та з питань наукометрії: library@pdpu.edu.ua

Визначення індексів УДК та авторського знаку: library.obrabotka@pdpu.edu.ua

Кожен останній четвер місяця – санітарний день!

© 2011-2024 Бібліотека Університету Ушинського

Пошук в моб меню