День кафедри української філології і методики навчання фахових дисциплін

2
Бібліотека Університету Ушинського продовжує співпрацю з кафедрами університету та проводить інформаційні заходи «День кафедри».

20 червня 2024 року у приміщенні бібліотеки Університету Ушинського було організовано та проведено День кафедри української філології і методики навчання фахових дисциплін.

Мета заходу – покращення якості інформаційно-бібліотечного забезпечення освітнього процесу університету, поглиблення співпраці кафедри і бібліотеки, а також підвищення інформованості викладачів щодо книгозабезпечення спеціальностей та дисциплін.

Увазі викладачів було представлено виставку навчальних посібників (традиційних та електронних), яку підготувала бібліотекарка Лада Маринченко, і книг із фонду цінної та рідкісної літератури відповідно до профілю кафедри. Фахівчиня сектору, бібліотекарка Наталія Гончаренко, провела екскурсію музеєм РЦК бібліотеки Університету Ушинського.

Начальник відділу нових інформаційних технологій Вадим Медвідь провів майстер-клас з теми «Електронний підпис» та ознайомив викладачів з інформацією щодо отримання КЕПу. На заході було розкрито питання технології електронного підпису та його видів, визначено етапи отримання і надання електронних ключів, використання їх у практичній діяльності.

Щиро вдячні спікеру та викладачам за проведену корисну зустріч і сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!














 

Контактна інформація


Aдреса:

вул. Старопортофранківська, 36, м. Одеса, 65020

Матеріали для репозитарія: dspace@pdpu.edu.ua

Платні послуги; Консультації щодо Авторського права та з питань наукометрії: library@pdpu.edu.ua

Визначення індексів УДК та авторського знаку: library.obrabotka@pdpu.edu.ua

Кожен останній четвер місяця – санітарний день!

© 2011-2024 Бібліотека Університету Ушинського

Пошук в моб меню