Міжнародний день захисту дітей

img1
Міжнародний день захисту дітей – це свято, яке покликане привернути увагу до проблем дотримання прав дітей – зокрема їхнього права на життя і свободу думки.

Офіційно свято було засноване у листопаді 1949 року у Парижі, під час засідання Ради Міжнародної демократичної федерації жінок. Саме тоді, у повоєнні часи, особливо гостро постало питання збереження здоров'я та благополуччя дітей.

У сьогоднішні дні, під час повномаштабного вторгнення, день захисту дітей вкотре нагадує нам про важливість турботи, уваги та любові до наших маленьких героїв. Вони – джерело радості та натхнення для всіх нас.

Бажаємо вам, діти, щоб ваше дитинство було наповнене веселими іграми, яскравими посмішками, здоров'ям та безпекою. Нехай кожен день приносить вам нові відкриття.

Батьки, ви – головні захисники та наставники у житті ваших дітей. Ми дякуємо вам за вашу любов, турботу та терпіння. Ваша турбота робить кожен день особливим та значущим. Разом ми створюємо світ, де кожна дитина почувається захищеною, коханою і шанованою.













 

Контактна інформація


Aдреса:

вул. Старопортофранківська, 36, м. Одеса, 65020

Матеріали для репозитарія: dspace@pdpu.edu.ua

Платні послуги; Консультації щодо Авторського права та з питань наукометрії: library@pdpu.edu.ua

Визначення індексів УДК та авторського знаку: library.obrabotka@pdpu.edu.ua

Кожен останній четвер місяця – санітарний день!

© 2011-2024 Бібліотека Університету Ушинського

Пошук в моб меню