Бібліотека Університету Ушинського висловлює щиру подяку Сергію Миколайовичу Тарадайко за подарований примірник науково-популярного видання

img1
Бібліотека Університету Ушинського висловлює щиру подяку Сергію Миколайовичу Тарадайко за подарований примірник науково-популярного видання:

Тарадайко С. Філософія лінії. Микола Колядко. – Київ: ArtHuss, 2021. – 152 с.

Сергій Миколайович Тарадайко – філософ, письменник, есеїст. Його твори виходять у провідних українських журналах, як академічних, так і літературних. Сучасний український філософ, який пише у трохи призабутому нині жанрі філософського есею. Спираючись на визначні філософські постаті ХХ сторіччя – Гайдегера, Бахтіна, Дельоза, Дерида – він вибудовує дивний світ, який складається з окремих елементів… Але вони врешті-решт єднаються в одному новому баченні.

Микола Колядко (1951-1999) дуже цікавий художник, який поєднує досить абстрактні та стародавні, власне народні мотиви. Це розкрито в есеї, примітному вже за жанром, а саме: коли про твори живопису пише філософ. Отож увагу зосереджено не на впливах і "запозиченнях", а на баченні світу, що притаманне самому майстру. Додається великий обсяг ілюстрацій.













 

Контактна інформація


Aдреса:

вул. Старопортофранківська, 36, м. Одеса, 65020

Матеріали для репозитарія: dspace@pdpu.edu.ua

Платні послуги; Консультації щодо Авторського права та з питань наукометрії: library@pdpu.edu.ua

Визначення індексів УДК та авторського знаку: library.obrabotka@pdpu.edu.ua

Кожен останній четвер місяця – санітарний день!

© 2011-2024 Бібліотека Університету Ушинського

Пошук в моб меню