Радіодиктант національної єдності – 2023

img1_4
27 жовтня 2023 року у День української писемності та мови у бібліотеці Університету Ушинського пройшов офлайн та онлайн захід з трансляцією Всеукраїнського Радіодиктанту національної єдності.

Головна мета заходу — об'єднати всіх українців як в Україні, так і за її межами, а не перевірити знання. Цьогорічний Радіодиктант під назвою «Дороги України» написала поетеса, перекладачка, авторка прозових творів, лауреатка Шевченківської премії Катерина Калитко. Читав диктант актор театру та кіно, театральний режисер Олексій Гнатковський.

До заходу залучились студенти, викладачі, співробітники Університету Ушинського. Загалом на захід прийшли близько 125 учасників. Через велику кількість охочих відзначити День української писемності та мови разом із всією країною, написання диктанту проходило у читальній залі, комп’ютерному класі та онлайн у застосунку Teams.

Суспільне Культура у партнерстві з Українським Радіо увже опублікували текст Радіодиктанту національної єдності 2023, ознайомитись можна за посиланням.

Єднаймося заради перемоги! Все буде Україна!














 

Контактна інформація


Aдреса:

вул. Старопортофранківська, 36, м. Одеса, 65020

Матеріали для репозитарія: dspace@pdpu.edu.ua

Платні послуги; Консультації щодо Авторського права та з питань наукометрії: library@pdpu.edu.ua

Визначення індексів УДК та авторського знаку: library.obrabotka@pdpu.edu.ua

Кожен останній четвер місяця – санітарний день!

© 2011-2024 Бібліотека Університету Ушинського

Пошук в моб меню