З Днем працівника освіти!

img1
Щорічно в першу неділю жовтня в Україні відзначають День працівника освіти. Цього року святкування відбувається в умовах повномасштабного вторгнення росії, яка руйнує школи та змушує вчителів і учнів шукати нові способи продовжувати освітній процес.

Наші педагоги теж герої цієї війни, бо можуть вести урок з двору, бо хату танками зруйнували росіяни (Бородянка), чи викладати предмет зі стоянки супермаркету, бо там є Інтернет (Київ), чи вести урок з метро (Харків). Наші педагоги відмовляються викладати в школах на окупованих територіях за російською програмою і продовжують підпільно вести онлайн-уроки зі своїми школярами українською, навіть, розуміючи, що це загрожує їх життю. І такий подвиг цієї війни не менший за значенням, ніж у військових.

Ми вітаємо усіх вчителів, педагогів та освітян нашої України з їх професійним святом. Бажаємо вам сил, витримки, натхнення та мирного неба. Нехай здійсняться ваші мрії та засяє наше українське мирне сонце, бо завдяки вам і формується наша справжня українська нація!

З Днем працівників освіти, наші дорогі наставники.

З цьго приводу представляємо цікавий стародрук з експозиції фонду цінної та рідкісної книги колекції «Педагогіка» Григорія Михайловича Морачевського «Способи начального воспитания и обучения», виданої у м. Кременчук у 1882 році. Ця книга є чудовим методичним посібником з педагогічних та адміністративних основ початкової освіти кінця XIX ст.













 

Контактна інформація


Aдреса:

вул. Старопортофранківська, 36, м. Одеса, 65020

Матеріали для репозитарія: dspace@pdpu.edu.ua

Платні послуги; Консультації щодо Авторського права та з питань наукометрії: library@pdpu.edu.ua

Визначення індексів УДК та авторського знаку: library.obrabotka@pdpu.edu.ua

Кожен останній четвер місяця – санітарний день!

© 2011-2024 Бібліотека Університету Ушинського

Пошук в моб меню