День науки в Україні

ava
Шановні науковці, викладачі та майбутні вчені, бібліотекарі Університету Ушинського щиро вітають вас з професійним святом – Днем науки в Україні.

Це свято всіх причетних до розвитку вітчизняної та світової науки : від студента й аспіранта до викладача та академіка. Ми пишаємося українськими вченими та робимо все, щоб підтримувати зв'язок поколінь і неперервність наукових традицій.

З нагоди свята, пропонуємо ознайомитись з раритетним методичним виданням з педагогіки – «Научныя основы педагогики» Івана Семеновича Андрієвського, директора Глухівського Учительского Інституту. Книга була видана у 1903 році, видавництвом «Южно-русское книгоиздательство Ф. А. Іогансона», яке працювало у трьох містах, а саме Києві, Санкт-Петербурзі та Харкові. Ця педагогічна праця показує реальний стан освіти того часу. Іван Семенович висловлює свою думку про зв’язок між середньою та вищою освітою, про особливості навчання майбутніх педагогів різних напрямків, а також можливості удосконалення форм навчання як для чоловіків, так і для жінок.

Видання стане у нагоді студентам, аспірантам і науковцям.













 

Контакти


Aдреса:
вул. Старопортофранківська, 36
м. Одеса, 65020
20 каб - інформаційно-бібліографічний відділ
3 каб - відділ комплектування та обробки літератури

© 2011-2024 Бібліотека Університету Ушинського

Пошук в моб меню