Дні науки у бібліотеці Університету Ушинського

ava
З 15 по 17 травня 2023 року в бібліотеці Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» пройшли онлайн-заходи присвячені Дню науки в Україні.

15 травня відбулась онлайн-лекція «Вимоги до оформлення списку використаних джерел у наукових роботах». Спікерка : Ірина Панченко, завідувачка інформаційно-бібліографічного відділу. На заході були розглянуті актуальні питання стосовно оформлення списку використаних джерел, пошуку літератури в електронному каталозі бібліотеки (Unilib) та електронному архіві (Dspace) Університету Ушинського.

16 травня було проведено онлайн-лекцію «Наукові профілі ORCID та Google Scholar». Спікерка : Оксана Максим, бібліограф 2 категорії інформаційно-бібліографічного відділу. Були розглянуті питання щодо інструментів роботи з Google Scholar та ORC ID.

17 травня відбулась онлайн-лекція «Міжнародні наукометричні бази даних у науково-дослідному процесі (Web of Science, Scopus, ScienceDirect)». Спікерка : Олена Спасскова, канд. мистецтвознавства, директорка Бібліотеки Університету Ушинського. На заході були розглянуті актуальні питання стосовно реєстрації та пошуку літератури в наукометричних базах Web of science, Scopus та повнотекстовій базі ScienceDirect.

На онлайн-заходах були присутні студенти, магістранти, аспіранти та викладачі Університету Ушинського. Усі учасники мали можливість задати актуальні питання з розглянутих тем.














 

Контактна інформація


Aдреса:

вул. Старопортофранківська, 36, м. Одеса, 65020

Матеріали для репозитарія: dspace@pdpu.edu.ua

Платні послуги; Консультації щодо Авторського права та з питань наукометрії: library@pdpu.edu.ua

Визначення індексів УДК та авторського знаку: library.obrabotka@pdpu.edu.ua

Кожен останній четвер місяця – санітарний день!

© 2011-2024 Бібліотека Університету Ушинського

Пошук в моб меню