Екскурсії бібліотекою для студентів-психологів

ava
1-го травня 2023 року в бібліотеці Університету Ушинського відбулися екскурсії для студентів психологічного напрямку освіти.
 
Разом з деканом соціально-гуманітарного факультету, професором кафедри теорії та методики практичної психології, Вдовіченко Оксаною Володимирівною на екскурсію бібліотекою завітали гості нашого міста, студенти 1 та 2 курсів факультету філології, психології та іноземних мов, Донецького національного університету ім. В. Стуса, який зараз працює у м. Вінниця.

Також разом з завідувачкою кафедри загальної та диференціальної психології Санніковою Ольгою Павлівною та старшим викладачем Меленчук Наталією Іванівною бібліотеку відвідали магістри першого року навчання заочного відділення спеціальності «053 Практична психологія».

Бібліотекарка Наталія Гончаренко ознайомила здобувачів освіти зі структурою, особливостями обслуговування, книжковими фондами й послугами університетської бібліотеки та продемонструвала експозицію фонду цінної та рідкісної літератури. Також відвідувачі оглянули книжкову виставку стародруків з психології кінця XIX – початку XX ст.













 

Контактна інформація


Aдреса:

вул. Старопортофранківська, 36, м. Одеса, 65020

Матеріали для репозитарія: dspace@pdpu.edu.ua

Платні послуги; Консультації щодо Авторського права та з питань наукометрії: library@pdpu.edu.ua

Визначення індексів УДК та авторського знаку: library.obrabotka@pdpu.edu.ua

Кожен останній четвер місяця – санітарний день!

Пошук в моб меню