Міжнародний день театру

thumbnail_ava
27 березня в усьому світі відзначається Міжнародний день театру. Це свято було запроваджено 1961 року після відповідного рішення на IX конгресі Міжнародного інституту театру при ЮНЕСКО. Міжнародний інститут театру при ЮНЕСКО – це найбільша в світі неурядова організація, що займається виконавським мистецтвом. Національні центри, регіональні ради та комітети представлені в більш ніж в 100 країнах світу.
У цьому році бібліотека Університету Ушинського також приєднується до святкування. До уваги читачів ми хочемо представити наукову працю професора, відомого історика театру Б. Варнеке «Античний театр» з серії «Начерки з історії театру». Книга надрукована Державним видавництвом України у 1929 році.
День театру не просто професійне свято акторів, а й свято всіх працівників театру – від театральних режисерів та білетерів і до шанувальників цього виду мистецтва. Ми від щирого серця хочемо привітати всіх працівників сфери театру з їх святом, адже театр є універсальною мовою спілкування, одним із найстаріших мистецтв, що осмислює дійсність і залишається надією гуманізму, дає людині шанс зберегти й утвердити гідність та людяність.












 

Контактна інформація


Aдреса:

вул. Старопортофранківська, 36, м. Одеса, 65020

Матеріали для репозитарія: dspace@pdpu.edu.ua

Платні послуги; Консультації щодо Авторського права та з питань наукометрії: library@pdpu.edu.ua

Визначення індексів УДК та авторського знаку: library.obrabotka@pdpu.edu.ua

Кожен останній четвер місяця – санітарний день!

Пошук в моб меню