«Академічна доброчесність : етика та культура учасників освітнього процесу»

ava
17 березня 2023 року бібліотекою Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» у рамках тижня доброчесності було проведено онлайн-захід з метою популяризації культури доброчесності в усіх учасників освітнього процесу.
Для студентів, магістрантів та аспірантів Університету Ушинського був підготовлений вебінар на тему «Академічна доброчесність : етика і культура учасників освітнього процесу», який провела бібліограф 2-ої категорії Оксана Максим. У заході взяли участь доктор педагогічних наук, професор Тетяна Койчева, аспіранти спеціальностей 011 освітні, педагогічні науки, 015 професійна освіта; кандидат педагогічних наук Яніна Твердохлібова, студенти та магістранти художньо-графічного факультету, а також здобувачі вищої освіти з інших факультетів.
Усі учасники були ознайомлені з питаннями дотримання академічної доброчесності в Університету Ушинського, шляхами попередження академічного плагіату, особливостями технічної перевірки наукових робіт на наявність текстових запозичень. Усі присутні мали можливість поставити питання.
Також, усі охочі можуть ознайомитись з промоцією доброчесності за посиланням на сайті Бібліотеки Ушинського.













 

Контактна інформація


Aдреса:

вул. Старопортофранківська, 36, м. Одеса, 65020

Матеріали для репозитарія: dspace@pdpu.edu.ua

Платні послуги; Консультації щодо Авторського права та з питань наукометрії: library@pdpu.edu.ua

Визначення індексів УДК та авторського знаку: library.obrabotka@pdpu.edu.ua

Кожен останній четвер місяця – санітарний день!

© 2011-2024 Бібліотека Університету Ушинського

Пошук в моб меню