Міжнародний жіночий день «Українські жінки – воїни»

ava
Вже багато років весь світ відзначає 8-го березня Міжнародний день боротьби за права жінок і міжнародний мир (повна офіційна назва свята прийнята рішенням ООН від 1977 року), але поступово цей день перетворився у свято весни, краси та просто привід подарувати жінкам квіти.

Однак, в Україні сприйняття цієї дати сильно змінилося за останній рік. Через вторгнення на нашу землю російських окупаційних військ велика кількість жінок пішли у лави ЗСУ і захищають нашу державу на рівні з чоловіками. Адже неважливо, чоловік ти чи жінка, коли йдеться про захист свободи та рідного дому. Також потрібно віддати шану працівницям медичної сфери, волонтеркам і просто усім жінкам, що наближають нашу перемогу, кожна у своїй сфері діяльності. Життя продовжується, незважаючи ні на що й українська жінка, як берегиня вогнику сім’ї, або, як найсміливіший воїн, активно цьому сприяють.

Зі святом наші любі жінки, воїни та берегині! Нехай ваша сила та незламність будуть гідно відзначені не лише у цей день, а й завжди. І нехай ваша сила духу та мудрість допомагають вам у вирішенні всіх життєвих труднощів.













 

Контакти


Aдреса:
вул. Старопортофранківська, 36
м. Одеса, 65020
20 каб - інформаційно-бібліографічний відділ
3 каб - відділ комплектування та обробки літератури

© 2011-2024 Бібліотека Університету Ушинського

Пошук в моб меню