Школа молодого науковця – 2023

ava
2 та 3 березня 2023 року у бібліотеці Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» відбулися наукові онлайн-заходи для аспірантів та викладачів «Школа молодого науковця : поради молодим дослідникам щодо якісного написання наукової роботи».

2 березня 2023 року фахівці бібліотеки – Ірина Панченко, завідувачка інформаційно-бібліографічного відділу та Оксана Максим, бібліограф 2 категорії провели воркшопи «Інструменти пошуку інформації для досліджень. Робота з бібліографічними і наукометричними джерелами» та «Академічна доброчесність і попередження академічного плагіату. Принципи роботи системи для порівняння тестів робіт». Під час вебінару обговорювались питання академічної доброчесності й шляхи запобігання академічному плагіату в наукових роботах. Також були розкриті переваги використання особистих акаунтів в електронному каталозі бібліотеки (Unilib) та електронному архіві (Dspace) Університету Ушинського.

3 березня 2023 року – Олена Спасскова, канд. мист., директор бібліотеки та Оксана Максим провели вебінари «Онлайн комунікація для здобувачів освіти» та «Наукометричні бази Web of Science і Scopus». Під час вебінару обговорювались питання використання наукометричних баз Web of science та Scopus, а також застосування правил мережевого етикету.

Усі учасники мали можливість задати актуальні питання з тем.














 

Контакти


Aдреса:
вул. Старопортофранківська, 36
м. Одеса, 65020
20 каб - інформаційно-бібліографічний відділ
3 каб - відділ комплектування та обробки літератури

© 2011-2024 Бібліотека Університету Ушинського

Пошук в моб меню