Екскурсії для першокурсників у 2022 році

ava
Кожен навчальний рік у бібліотеці Університету Ушинського починається з екскурсій для першокурсників. І цей рік, незважаючи на воєнний стан у нашій країні, не став виключенням.

Впродовж осені 2022 року були проведені традиційні екскурсії для студентів-першокурсників факультетів : іноземних мов, музичної та хореографічної освіти, соціально-гуманітарного, фізико-математичного, початкового навчання, історико-філологічного, медичного та художньо-графічного.

Студенти ознайомились зі структурою, особливостями обслуговування, книжковими фондами і послугами університетської бібліотеки. Також вони дізнались як користуватися електронним каталогом та репозитарієм, яким чином можна замовити книгу заздалегідь на абонементі та у читальний залі. Вже традиційно перлиною кожної екскурсії стало відвідування студентами експозиції цінних та рідкісних видань XVII-XX ст., які зберігаються у нашій бібліотеці. Екскурсії проводили завідувачка інформаційно-бібліографічного відділу Ірина Панченко, бібліотекар Оксана Максим та бібліотекар фонду ЦРЛ Наталія Гончаренко.














 

Контакти


Aдреса:
вул. Старопортофранківська, 36
м. Одеса, 65020
20 каб - інформаційно-бібліографічний відділ
3 каб - відділ комплектування та обробки літератури

© 2011-2024 Бібліотека Університету Ушинського

Пошук в моб меню