Всеукраїнський радіодиктант національної єдності – 2022

ava
9 листопада 2022 року об 11:00 у бібліотеці Університету Ушинського пройшов офлайн та онлайн захід з трансляцією Всеукраїнського Радіодиктанту національної єдності.

Радіодиктант національної єдності — щорічна подія, що не має на меті перевірки грамотності конкретної особи, а задумана як своєрідний флешмоб-акція єднання навколо рідної мови. Цьогоріч авторкою тексту була українська письменниця та режисерка, членкиня Українського ПЕН Ірина Цілик, а читала його Народна артистка України, Герой України Ада Роговцева.

До заходу залучились студенти 1 курсу історико-філологічного, фізико-математичного, медичного факультетів і факультету початкової освіти разом з кандидатом філологіних наук, деканом історико-філологічного факультету Оленою Кон та кандидатом педагогічних наук, доцентом кафедри педагогічних технологій початкової освіти Оленою Паскаль.

Загалом на захід прийшли близько 166 учасників. Через велику кількість охочих відзначити День української писемності та мови разом із всією країною написання диктанту проходило у читальній залі, комп’ютерному класі, на фоні експозиції цінної та рідкісної книги та онлайн у застосунку Teams.














 

Контакти


Aдреса:
вул. Старопортофранківська, 36
м. Одеса, 65020
20 каб - інформаційно-бібліографічний відділ
3 каб - відділ комплектування та обробки літератури

© 2011-2024 Бібліотека Університету Ушинського

Пошук в моб меню