Круглий стіл «Інформаційний бібліотечний простір та його використання під час виконання наукового дослідження»

ava
7 листопада 2022 року у бібліотеці Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» відбувся онлайн захід – круглий стіл «Інформаційний бібліотечний простір та його використання під час виконання наукового дослідження».

Організатором заходу виступила доцент кафедри освітнього менеджменту та публічного управління Оксана Сакалюк. Учасниками заходу стали студенти 2 і 3 року навчання спеціальності «Публічне управління та адміністрування», а також 1 курс магістрів спеціальності «Менеджмент».

Спікерками вебінару були завідувачка інформаційно-бібліографічного відділу Ірина Панченко та бібліотекарка Оксана Максим. Вони розкрили переваги використання особистих акаунтів в електронному каталозі бібліотеки (Unilib) та електронному архіві (Dspace) Університету Ушинського, обговорили питання академічної доброчесності й шляхи запобігання академічному плагіату в наукових роботах. Також було розглянуто особливості технічної перевірки наукових робіт на наявність текстових запозичень та інтерпретації звітів.














 

Контактна інформація


Aдреса:

вул. Старопортофранківська, 36, м. Одеса, 65020

Матеріали для репозитарія: dspace@pdpu.edu.ua

Платні послуги; Консультації щодо Авторського права та з питань наукометрії: library@pdpu.edu.ua

Визначення індексів УДК та авторського знаку: library.obrabotka@pdpu.edu.ua

Кожен останній четвер місяця – санітарний день!

© 2011-2024 Бібліотека Університету Ушинського

Пошук в моб меню