Відкрита лекція до 300-річчя від дня народження Григорія Сковороди

ava
4 листопада 2022 року у бібліотеці Університету Ушинського для студентів художньо-графічного факультету напрямку «Образотворче мистецтво» 1-го та 3-го року навчання було проведено культурно-просвітницьку лекцію присвячену 300-річчю від дня народження Григорія Сковороди.

Доктор мистецтвознавства, професор, заслужений діяч мистецтв України Ольга Андріївна Тарасенко розповіла про філософсько-художню складову творчості митця. Також було розкрито образ філософа, просвітителя, поета Г. Сковороди у мистецтві України XX — початку XXI століття.

У свою чергу співробітниками бібліотеки було підготовлено книжкову експозицію творів Григорія Сковороди та літератури, яка присвячена його спадщині. Студенти мали змогу відвідати усі відділи бібліотеки та на власні очі ознайомитись з особливостями «життя» книжок. Центральним моментом екскурсії став огляд експозиції цінної та рідкісної книги XVII — XX століть. Бібліотекарка Наталія Гончаренко ознайомила студентів з книгами, які присвячені історії нашого міста та України, історії педагогіки, релігієзнавства, мистецтва, книгодрукарства тощо.














 

Контактна інформація


Aдреса:

вул. Старопортофранківська, 36, м. Одеса, 65020

Матеріали для репозитарія: dspace@pdpu.edu.ua

Платні послуги; Консультації щодо Авторського права та з питань наукометрії: library@pdpu.edu.ua

Визначення індексів УДК та авторського знаку: library.obrabotka@pdpu.edu.ua

Кожен останній четвер місяця – санітарний день!

© 2011-2024 Бібліотека Університету Ушинського

Пошук в моб меню