Книжкові дарунки А. М. Богуш

ava
Бібліотека Університету Ушинського засвідчує свою повагу та висловлює щиру вдячність Аллі Михайлівні Богуш, професору кафедри теорії та методики дошкільної освіти, дійсному члену НАПН України, заслуженому діячу науки і техніки України, лауреату державної премії у галузі освіти, за передані в дар друковані видання для поповнення бібліотечного фонду.

Богуш А. М. наслідує добру традицію одеських вчених минулого сторіччя, таких як Варнеке Б. В. й Потапов П. О. та робить неоціненний подарунок до 100-літнього ювілею Бібліотеки Університету Ушинського.

У переданій колекції зібрано 195 книжок за різними темами, такими як історія України, історія розвитку педагогіки та психології, посібники вчителям початкових класів та вихователям дитячих садків, методичні рекомендації та програми розвитку дітей дошкільного віку тощо.

Також було подаровано 204 журнали (2001–2022) – це «Вихователь-методист дошкільного закладу освіти», «Виховання і культура», «Наука і освіта», «Науковий вісник», «Дошкільне виховання», «Початкова школа», «Слово вчителю» тощо.

Ці книжки та журнали стануть у нагоді викладачам та студентам при роботі над новими дослідженнями та у професійній діяльності.














 

Контактна інформація


Aдреса:

вул. Старопортофранківська, 36, м. Одеса, 65020

Матеріали для репозитарія: dspace@pdpu.edu.ua

Платні послуги; Консультації щодо Авторського права та з питань наукометрії: library@pdpu.edu.ua

Визначення індексів УДК та авторського знаку: library.obrabotka@pdpu.edu.ua

Кожен останній четвер місяця – санітарний день!

© 2011-2024 Бібліотека Університету Ушинського

Пошук в моб меню