«Освіта в реаліях війни: орієнтири міжнародної спільноти»

image01
До уваги науковців і здобувачі вищої освіти Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського!

Інститут педагогіки НАПН України презентує оглядове видання «Освіта в реаліях війни: орієнтири міжнародної спільноти», підготовлене співробітниками відділу порівняльної педагогіки.

У виданні подано огляд позицій і поглядів міжнародної спільноти з питань функціонування освіти в умовах воєнних дій. Проаналізовано мотиви нищення освіти, безпосередні та довготривалі згубні наслідки цього, як для самої освіти, так і для учасників освітнього процесу. З`ясовано орієнтири міжнародних та неурядових організацій щодо забезпечення неперервності освіти в умовах війни та включення біженців і внутрішньо переміщених осіб до навчального процесу; охарактеризовано підтримку Європейського Союзу з інтеграції українських дітей та молоді до систем освіти держав-членів ЄС.

Матеріали будуть актуальними для розробників освітньої політики, управлінців, педагогів, батьків та широкої педагогічної громадськості. З виданням можна ознайомитись на офіційній сторінці Інститут педагогіки за посиланням.













 

Контактна інформація


Aдреса:

вул. Старопортофранківська, 36, м. Одеса, 65020

Матеріали для репозитарія: dspace@pdpu.edu.ua

Платні послуги; Консультації щодо Авторського права та з питань наукометрії: library@pdpu.edu.ua

Визначення індексів УДК та авторського знаку: library.obrabotka@pdpu.edu.ua

Кожен останній четвер місяця – санітарний день!

© 2011-2024 Бібліотека Університету Ушинського

Пошук в моб меню