День медичного працівника

ava
День медичного працівника відзначається в України кожен рік у третю неділю червня. У цьому році знаменна дата припадає на 19 червня. Це свято людей «професії життя», які піклуються про наших громадян та здоров'я нації.

Сьогодні на долю медичних працівників випали дуже складні випробування. Вони самовіддано виконують свій професійний обов’язок як в умовах стаціонарних медичних закладів, так і в умовах бойових дій на передовій, надаючи медичну допомогу українським воїнам, ризикуючи власним життям.

Колектив бібліотеки Університету Ушинського щиро вітає усіх медичних працівників нашої країни з професійним святом та бажає мирного неба над головою, міцного здоров’я, пошани та любові.

До цього особливого свята, пропонуємо студентам та викладачам медичного факультету нашого університету, а також усім охочим подивитися відеоогляд першого тому двотомника «Человек», написаного др. медицини Берлінського університету Іоганом Ранке та перекладеного з німецької мови на російську. Книга з фонду цінної та рідкісної літератури була видана у 1903 році в Санкт-Петербурзі типографією «Просвещение». Цей екземпляр налічує 683 сторінки, має 650 малюнків в тексті й 26 кольорових хромолітогафій.













 

Контактна інформація


Aдреса:

вул. Старопортофранківська, 36, м. Одеса, 65020

Матеріали для репозитарія: dspace@pdpu.edu.ua

Платні послуги; Консультації щодо Авторського права та з питань наукометрії: library@pdpu.edu.ua

Визначення індексів УДК та авторського знаку: library.obrabotka@pdpu.edu.ua

Кожен останній четвер місяця – санітарний день!

© 2011-2024 Бібліотека Університету Ушинського

Пошук в моб меню