Міжнародний день захисту дітей

ava

«Де діти – там нема пітьми,

Там світлим є завжди життя

І молодіє світ дітьми,

Оновлюється в нас буття!»

Микола Шерник

 

Дитинство – це найщасливіша пора для багатьох з нас. Ми з теплими почуттями згадуємо роки нашої молодості, а подорослішав, саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини й рідний край.

Під час війни, однією з самих незахищених верств населення є саме діти. В цей складний період ми, дорослі, повинні приділити всю свою увагу дітям, незалежно від їх віку. Наразі, у багатьох регіонах України відбуваються бойові дії, що змусило безліч сімей покинути свій дім. І хоча зараз може бути досить важко провести повноцінне свято для дітей, але ми намагатимемось покращити їх життя та дбатимемо про їх безпеку, наскільки це можливо в умовах війни.

Закликаємо усіх, сьогодні та кожного наступного дня, зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді наші діти неодмінно стануть гордістю України.

Працівники бібліотеки Університету Ушинського оцифрували чудову збірку казок братів Гримм на німецькій мові з фонду цінної та рідкісної літератури. Книга була видана 1941 року німецьким державним видавництвом «Енгельс». Казки оздоблені великою кількістю графічних ілюстрацій.













 

Контакти


Aдреса:
вул. Старопортофранківська, 36
м. Одеса, 65020
20 каб - інформаційно-бібліографічний відділ
3 каб - відділ комплектування та обробки літератури

© 2011-2024 Бібліотека Університету Ушинського

Пошук в моб меню