Школа молодого науковця

image06image06
З 22 по 23 лютого 2022 р. у бібліотеці Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» відбувся науковий онлайн-захід «Школа молодого науковця».

Учасниками заходу стали аспіранти та викладачі Університету Ушинського.

22 лютого фахівці бібліотеки – Олена Спасскова, канд. мист., заст. директора бібліотеки і Ірина Панченко, завідувачка інформаційно-бібліографічного відділу виступили із доповіддю «Інструменти Google Scholar» та розповіли про наукометричні бази Web of science, Scopus та повнотекстову базу ScienceDirect, а також розкрили переваги використання особистих акаунтів в електронному каталозі бібліотеки (Unilib) та електронному архіві (Dspace) Університету Ушинського.

23 лютого – Валентина Візнюк, канд. пед. наук, директорка бібліотеки виступила із доповіддю «Академічна доброчесність і попередження академічного плагіату. Принципи роботи системи для порівняння текстів робіт». Під час вебінару обговорювались питання академічної доброчесності й шляхи запобігання академічному плагіату в наукових роботах, а також було розглянуто найбільш поширені помилки та махінації при перевірці наукових робіт у системі StrikePlagiarism. Усі учасники мали можливість задати актуальні питання з теми.

«Інструменти Google Scholar»

«Академічна доброчесність і попередження академічного плагіату. Принципи роботи системи для порівняння текстів робіт»













 

Контакти


Aдреса:
вул. Старопортофранківська, 36
м. Одеса, 65020
20 каб - інформаційно-бібліографічний відділ
3 каб - відділ комплектування та обробки літератури

© 2011-2024 Бібліотека Університету Ушинського

Пошук в моб меню