Вітаємо з Днем Соборності!

ava
22 січня 1918 року вперше була проголошена незалежність української держави, а вже за рік – 22 січня 1919 року, на Софійському майдані у Києві, відбулася не менш вагома подія – об’єднання Української Народної Республіки (УНР) і Західно-Української Народної Республіки (ЗУНР) в одну державу.

Успіх побудови демократичної та міцної країни грунтується на наших спільних зусиллях, на дотриманні принципів незалежності, на усвідомленні власної відповідальності за майбутнє усього українського народу. Ми повинні бути гідними місії, покладеної на нас долею, мусимо підтримати й продовжити героїчні досягнення наших предків, виправдати сподівання і стати гордістю для наших нащадків.

Це свято нагадує нам, українцям, особливо підростаючому поколінню, що Україна не розділена, що немає окремих Східної і Західної Україн, а що у нас єдина держава і ми – єдиний народ!

З приводу цього знаменного свята – Дня соборності України, прийміть привітання від усьго колективу бібліотеки Університету Ушинського. Зичимо усім здоров'я і злагоди, сил та натхнення, успіхів й задоволення від роботи на благо нашої країни.

У єдності сила народу!













 

Контактна інформація


Aдреса:

вул. Старопортофранківська, 36, м. Одеса, 65020

Матеріали для репозитарія: dspace@pdpu.edu.ua

Платні послуги; Консультації щодо Авторського права та з питань наукометрії: library@pdpu.edu.ua

Визначення індексів УДК та авторського знаку: library.obrabotka@pdpu.edu.ua

Кожен останній четвер місяця – санітарний день!

© 2011-2024 Бібліотека Університету Ушинського

Пошук в моб меню