Онлайнові екскурсії для студентів

ava
На початку листопада 2021 року співробітники бібліотеки Університету Ушинського провели ознайомчі онлайн-екскурсії для студентів за сприяння зав. кафедри біології і охорони здоров’я, кандидатки біологічних наук Марії Топчій та професорки, докторки філосовських наук Оксани Петінової. Також до зустрічі долучились викладачі кафедри філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності (проф. Євгеній Борінштейн, проф. Олена Лісеєнко, доц. Зоя Атаманюк, доц. Галина Врайт та інші).

5-го та 8-го листопада заступниця директорки бібліотеки Олена Спасскова та бібліотекарка Наталя Гончаренко провели лекції для студентів другого курсу Інституту фізичної культури спорту та реабілітації, а також для студентів спеціальностей 028 Менеджмент соціокультурної діяльності, 034 Культурологія, 033 Філософія.

Студенти дізналися про історію нашого Університету, особливості розвитку педагогічної освіти на Одещині, структуру бібліотеки та особливості роботи кожного з відділів. Також були обговорені актуальні теми для здобувачів освіти: види послуг, які бібліотека надає дистанційно, а також питання академічної доброчесності, процедура перевірки наукових робіт на наявність текстових запозичень.

Усі охочі мали змогу поспілкуватися, поставити запитання та з’ясувати інформацію, яка їх цікавила.













 

Контактна інформація


Aдреса:

вул. Старопортофранківська, 36, м. Одеса, 65020

Матеріали для репозитарія: dspace@pdpu.edu.ua

Платні послуги; Консультації щодо Авторського права та з питань наукометрії: library@pdpu.edu.ua

Визначення індексів УДК та авторського знаку: library.obrabotka@pdpu.edu.ua

Кожен останній четвер місяця – санітарний день!

© 2011-2024 Бібліотека Університету Ушинського

Пошук в моб меню