Книжкові дарунки

ava-1
Дарування книг - приємна та благодійна справа. Бібліотека Університету Ушинського висловлює вдячність усім, хто не забуває про неї у ці важкі часи.

Ми постійно отримуємо у дарунок книжки наукової та художньої літератури, які стануть у нагоді здобувачам освіти та викладачам нашого університету.

Як у ХХ ст. фонди бібліотек поповнювалися приватними колекціями видатних науковців та педагогів Одеси (Б. Варнеке, П. Потапов, А. Бардах, М. Фішер), так і зараз наукова спільнота не забуває про головну місію бібліотеки – зберігати та передавати знання.

Так, тільки за 2021-2022 рр. бібліотечні фонди поповнилися книгами з приватних колекцій академіка О. Чебикіна, професорів В. Пивоварчика та Б. Шеремета, канд. політичних наук і права С. Дмитрашко, канд. філологічних наук О. Оренчак та канд. педагогічних наук О. Яція.

Щиро дякуємо їм за поповнення фондів бібліотеки сучасними творами і фаховою літературою та запрошуємо приєднуватись й інших!

Щиро дякуємо їм за поповнення фондів бібліотеки сучасними творами і фаховою літературою та запрошуємо приєднуватись й інших!


 













 

Контакти


Aдреса:
вул. Старопортофранківська, 36
м. Одеса, 65020
20 каб - інформаційно-бібліографічний відділ
3 каб - відділ комплектування та обробки літератури

© 2011-2024 Бібліотека Університету Ушинського

Пошук в моб меню