Дякуємо за допомогу в бібліотеці!

prev
Листопад 2023 року у бібліотеці Університету Ушинського став особливим : до нас завітали студенти-волонтери денного відділення 1-го і 2-го року навчання історико-філологічного факультету напрямку 014 Середня освіта. Історія.

Під керівництвом фахівця фонду ЦРЛ Наталії Гончаренко і за участі доцента кафедри історії України Секерської Олени Петрівни, студенти охоче взялися до роботи й плідно попрацювали у фонді книгозбірні цінної та рідкісної літератури, присвятивши майже місяць на допомогу бібліотеці. Волонтери ознайомились із книгозбірнею ЦРЛ і доєдналися до систематизації та організації тематичних розділів з історії та іноземної літератури. Також прийняли участь в інвентаризації особистої бібліотеки професора Бориса Варнеке, яка зберігається в фондосховищі нашої бібліотеки.

На подяку студентам за допомогу, завідуюча відділом бібліотеки Ірина Панченко, провела заняття з формування навичок пошуку інформації у ресурсах бібліотеки, ознайомила з оформленням посилань та бібліографічних списків. Також студентам провели наглядний інструктаж, як користуватися Електронним архівом (репозитарієм). На заході були розглянуті актуальні питання стосовно оформлення списку використаних джерел, пошуку літератури в електронному каталозі бібліотеки (Unilib) та електронному архіві (Dspace) Університету Ушинського.

Щиро дякуємо студентам за активну участь у житті бібліотеки та відповідальне і дбайливе ставлення до книжкового фонду. В бібліотеці Університету Ушинського завжди раді вітати волонтерів і дуже цінуємо таку співпрацю.

Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до подальшої співпраці з нашою бібліотекою та спробувати себе в ролі волонтера.

Звертайтесь на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.













 

Контактна інформація


Aдреса:

вул. Старопортофранківська, 36, м. Одеса, 65020

Матеріали для репозитарія: dspace@pdpu.edu.ua

Платні послуги; Консультації щодо Авторського права та з питань наукометрії: library@pdpu.edu.ua

Визначення індексів УДК та авторського знаку: library.obrabotka@pdpu.edu.ua

Кожен останній четвер місяця – санітарний день!

© 2011-2024 Бібліотека Університету Ушинського

Пошук в моб меню